Luis Miguel Ramis no sent que es jugui el càrrec si no guanyen aquest dissabte a les 18,30 h el Vila-Real B a l’Stage Front Stadium. L’entrenador espanyolista reitera que té la confiança del director esportiu de l’entitat, Fran Garagarza.

Donar una alegria a l’afició

El tècnic tarragoní no ha millorat els registres del seu antecessor Luís García a la banqueta. De fet, en els darrers cinc partits l’Espanyol ha perdut un i n’ha empatat quatre. Tot i això, l’equip no ha perdut pistonada i continua en la lluita per pujar a Primera Divisió. Acaba de començar la segona volta i l’Espanyol ocupa la quarta posició a només tres punts de l’ascens directe. Per al partit contra el Vila-real B, Ramis està convençut que l’equip canviarà la dinàmica i sumarà tres punts absolutament necessaris. El tècnic insisteix que són ells els qui han d’animar els seguidors i que des de la gespa volen enviar missatges positius a l’afició.

El Vila-real, un rival que baixa molt fora de casa

El Vila-real és un equip que funciona molt bé quan juga a l’estadi de la Ceràmica, però fora de casa el bagatge és molt inferior. En els vuit partits que ha disputat fora del seu camp només ha sumat sis punts. A més a més, en el darrer desplaçament van sortir golejats de l’Estadi Cartagonova amb un 4 a 1 a favor del Cartagena.

Ramis no està preocupat per no tenir reforços

El dia 31 de gener a les 12 de la nit s’acabarà el mercat de fitxatges d’hivern i, de moment, l’Espanyol no ha incorporat cap dels jugadors que pretenia. Luís Miguel Ramis diu que està focalitzat a treballar amb els futbolistes que té a la seva disposició. “Veurem les possibilitats per millorar l’equip, la direcció esportiva està treballant, cal estar a l’aguait. No estic inquiet i sí confiat en què farem bé les coses”.