Josu Rodríguez nou jugador Sant Andreu

El Sant Andreu s’ha assegurat la continuïtat d’un dels jugadors més diferencials de la plantilla. Josu Rodríguez ha renovat amb el club andreuenc i jugarà a Segona Federació amb la quadribarrada. El davanter ha signat per una temporada més i amb opció a una segona. Amb aquesta renovació, el Sant Andreu segueix confeccionant l’equip de la temporada 2023-24.

Qualitat, tècnica i gol

Josu ha estat un dels jugadors més importants del Sant Andreu aquesta temporada. La seva visió de joc, el seu toc de seda a pilota aturada, la seva tècnica i l’efectivitat l’han convertit en peça fonamental en l’ascens de l’equip. En Lliga regular ha estat el màxim golejador de l’equip amb 11 gols i al play-off d’ascens va marcar-ne un, que va significar la victòria dels andreuencs al camp del Peralada a l’anada de la primera eliminatòria del play-off. A més, ha repartit 10 assistències.

Josu, per tant, continuarà al Sant Andreu. El davanter va tornar a la disciplina quadribarrada l’estiu del 2022. Aquesta és la seva tercera etapa al Narcís Sala, abans hi havia estat el 2012 i també la temporada 2017-18. Ara amb l’equip a Segona Federació, Josu intentarà posar el seu granet de sorra perquè l’equip faci una bona temporada.