Ansu-Fati
@FCBarcelona_cat

El FC Barcelona s’ha enfrontat al València CF a la quarta jornada de la Lliga. Els blaugrana han guanyat per 5 a 2 al conjunt valencià, i s’ha situat amb set punts a la classificació.

Inici trepidant del Barça

El gol no s’ha fet esperar i el Barça ha obert la llauna al minut 2. Una jugada iniciada per la banda dreta ha permès a Carles Pérez passar la pilota a Frenkie De Jong, que ha assistit Ansu Fati. Cinc minuts més tard, una jugada d’Ansu Fati ha col·locat la pilota al punt de penal i De Jong ha rematat per anotar el segon gol dels blaugrana. A punt d’arribar a la mitja hora de partit, el València ha marcat un gol carregat de dubtes. Gameiro ha sumat el primer gol dels valencians després que l’àrbitre consultés el VAR per un possible fora de joc, deixant un resultat de 2 a 1. Amb un domini total de la possessió, el Barça ha portat el ritme del partit i Ansu Fati ha estat el principal protagonista.

El retorn de Suárez tanca el partit

La segona part ha començat amb un gol de fortuna per al Barça. Un xut de fora de l’àrea de Griezmann mal blocat ha picat al pal i Piqué ha aprofitat el rebuig per fer el tercer gol. Els de Valverde han continuat atacant intensament i Semedo ha enviat una pilota al pal després d’un xut des de fora de l’àrea, avís d’un possible quart gol. Aquest ha arribat de les botes de Luís Suárez després de substituir Ansu Fati. L’uruguaià ha fet gol en la primera pilota que ha tocat. Al minut 81, Suárez ha marcat el cinquè gol del Barça i el segon del davanter. Al temps afegit, Maxi Gómez ha marcat l’últim gol del partit, amb un resultat final de 5 a 2.