El Barcelona ha guanyat el Terrassa per 16 a 14 en el primer partit de les semifinals pel títol de la Divisió d’Honor. Els de Víctor González s’han imposat als vallesans en un duel igualat, i ara són a una victòria de disputar la final.

Gran inici del Barcelona

Primers minuts molt bons del Club Natació Barcelona. Els de Víctor Gónzalez han firmat un parcial de 2 a 0 en el minut dos de partit. El Terrassa ha intentat no deixar-se anar al marcador, i al final del primer quart s’hi han apropat, amb un resultat de 5 a 3 a favor dels cenebistes. El segon quart ha començat diferent, amb un Terrassa marcant un parcial de 0 a 2 a favor i empatant el duel a cinc en el minut dos. El Barcelona ha reaccionat i ha marcat el sisè i el setè gol, però el Terrassa ha tornat a empatar en totes dues ocasions. Semblava que el partit marxaria al descans amb un empat a set, però sobre la botzina els cenebistes han fet el vuitè gol (8 a 7).

El Terrassa no els ho posa fàcil

El Terrassa ha tornat a començar amb molta intensitat, marcant i posant l’empat a vuit. A partir d’aquí, alternances al marcador. El Barcelona s’ha avançat i el Terrassa ha fet un gol per empatar, així fins a tres ocasions, arribant a l’empat a 10. Però un altre cop, sobre la botzina, els de Víctor González han aconseguit fer un altre gol per tornar-se a avançar al marcador (11 a 10). A l’últim quart el Barcelona ha començat determinat a emportar-se el matx i ha marcat un parcial de 3 a 1 a favor al minut quatre (14 a 11). Els vallesans no els ho han posat fàcil i han intentat apropar-se amb un 15 a 13, però el Barcelona ha estat fort en defensa i no ha donat opcions al Terrassa. Han marcat el setzè gol a falta d’1 minut pel final del partit (16 a 14).