Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha superat el Reial Madrid per 0 a 3 en el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei que s’ha jugat al Bernabéu. Amb aquest resultat i l’empat a 1 de l’anadaels blaugrana s’han classificat per a la final, que es jugarà el 25 de maig al Benito Villamarín.

El Madrid pressiona d’inici el Barcelona

El matx ha començat amb el Reial Madrid pressionant la sortida de pilota del Barcelona però han anat passant els minuts i els blaugrana han aconseguit sortir del darrere. Al minut 7, els de Valverde han arribat per primera vegada a la porteria de Keylor Navas. Els blancs han creat més perill en els primers minuts de partit, però la manca d’encert i les accions de Ter Stegen no han fet pujar el gol del Madrid al marcador. Al minut 36, el porter del Barça ha salvat amb el peu el gol del Madrid després d’un xut fluix de Benzema. Un minut més tard ha estat Vinicius qui ha enviat la pilota per sobre del travesser i el Barça ha començat a patir. Per sort per als blaugrana, s’ha arribat al descans amb l’empat a 0.

Barcelona

El finalista es decideix a la segona part

El segon temps ha començat amb un gol de Luis Suárez, al minut 5, després d’una gran jugada entre Jordi Alba i Dembélé, que ha fet d’assistent. L’àrbitre no ha assenyalat res en una trepitjada de Sergio Ramos a Rakitic just sobre la línia de l’àrea. En la següent jugada del Madrid, els blancs han reclamat un penal sobre Lucas Vázquez. Ter Stegen ha salvat el gol en una rematada de cap de Reguilon a centrada de Vinicius. Al minut 66, el brasiler del Madrid ha pogut fer l’empat, però el seu xut ha marxat fora per poc. Això sí, el que ha pujat al marcador ha estat el gol del Barça. Dembélé ha fet una jugada per la dreta i la centrada ha estat tocada per Varane, que s’ha fet gol en pròpia porteria. Tranquil·litat per a l’equip de Valverde amb el segon gol, i encara més quan Casimiro ha fet penal sobre Suárez.  L’uruguaià ha transformat la pena màxima a l’estil Panenka.

Barcelona

Després del xiulet, 0 a 3 per als blaugrana, sisena final seguida de Copa del Rei i novena en els darrers 11 anys. Aquest dijous l’equip de Valverde sabrà qui l’acompanyarà el 25 de maig al Benito Villamarín, el València o el Betis. El conjunt blaugrana intentarà fer història i ser l’únic equip que tingui cinc títols de Copa del Rei consecutius.