Estadi Olympique Lió, previa Champions
@OL

El Barça ja ha pres les primeres mesures després dels incidents que un grup de socis van protagonitzar a Lió durant el partit anada dels vuitens de final de la Lliga de campions entre l’Olympique de Lió i el Barcelona. El portaveu de la junta directiva, Josep Vives, va comunicar que s’ha suspès cautelarment i de manera immediata un grup de socis i dues penyes per accedir a entrades i als desplaçaments que organitza el club.

El Barça segueix investigant els fets

Les mesures encara són cautelars, ja que el Barcelona segueix treballant en el procés d’identificació del grup d’aficionats que van protagonitzar els incidents. Vives ha assegurat que “el risc zero no existeix” i que el club seguirà col·laborant amb la policia, ja que “està compromès a erradicar qualsevol forma de violència”.

A més, el portaveu ha confirmat que la UEFA ha rebut la queixa formal del Barça per la decisió de la policia francesa i de l’Olympique de Lió de deixar entrar els radicals al Groupama Stadium i situar-los en la mateixa zona que la resta d’aficionats blaugrana. El Barça també veuria amb bon ulls tractar aquesta situació generada a Lió amb la resta de clubs europeus, ja que és un tema global i social que els afecta a tots.