La Unió Esportiva Sant Andreu ha visitat aquest dilluns el vaixell de Proactiva Open Arms. Des de fa mesos l’entitat esportiva andreuenca està tenint una vinculació especial i directe amb l’ONG.

El Sant Andreu més solidari

La primera vegada que es va poder veure una vinculació entre totes dues entitats va ser en el partit de Copa del Rei entre l’Atlètic de Madrid  i el Sant Andreu que es va jugar al Wanda Metropolitano. L’equip quadribarrat va lluir el logo d’Open Arms a la samarreta de joc. Pocs dies més tard, la directiva del Sant Andreu va visitar el vaixell de salvament de l’ONG. Un vaixell que fa des del 8 de gener que està bloquejat al port de Barcelona, ja que el capità marítim del port els ha negat la sortida des d’aquell dia.

Sant Andreu

Visita del la plantilla a l’Open Arms

En el partit que va jugar el Sant Andreu, aquest cap de setmana, contra el Llagostera, el club quadribarrat va aprofitar la prèvia del matx per fer un homenatge a Proativa Open Arms i al seu fundador, Oscar Camps. Al finalitzar el partit, Camps va entrar al vestidor i va poder parlar amb els jugadors, i aquests van agafar el compromís de visitar aquest dilluns el vaixell de l’ONG.

Sant Andreu