El Barcelona de bàsquet femení s’ha imposat al Lima-Horta per 68 a 66 en el partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Femenina 2. Aquesta divisió és la segona categoria per sota de la Lliga Dia, que és la que juguen el Cadi La Seu, el Girona i el Sant Adrià.

El Barcelona, lluitant fins al final

Al primer quart ha predominat la defensa, amb els dos conjunts molt alerta a les transicions rivals, per poder robar la pilota i iniciar contraatacs ràpids. Les blaugrana s’han distanciat en el marcador però finalment el Lima-Horta ha pogut reduir la diferència a 15 a 13 al final del primer quart. El segon quart ha tingut unes dominadores clares, les noies del Lima-Horta han portat el ritme dels primers minuts i han capgirat clarament el marcador, amb un resultat al descans de 27 a 36 a favor de les de Sergio Manzano.

La segona meitat ha mantingut el domini d’un Lima-Horta molt encertat de cara a cistella i en defensa, que ha elevat la diferència a 17 punts i ha deixat un marcador de 36 a 53. En el darrer quart, les blaugranes han sortit amb ganes de capgirar el marcador amb un joc més agressiu i molt actives en defensa i han aconseguit empatar el partit un minut abans del final. Dos segons abans d’acabar el partit, el Barcelona s’ha posat al davant amb una jugada magistral i ha guanyat el partit 68 a 66.

Barcelona Lima-Horta

Les blaugrana segueixen cinquenes amb vuit victòries i tres derrotes, les mateixes que el quart classificat, l’equip basc de l’Iraurgi d’Azkoitia. Pel que fa al Lima-Horta, segueix novè amb quatre victòries i set derrotes, empatat amb el vuitè, que és el Baloncesto Aviles.