El Club Natació Barcelona ha inaugurat aquest dimecres, 21 de juny, les instal·lacions exteriors amb les que busca mirar cap al futur i canviar la imatge de l’entitat.

Un espai dedicat a l’esbarjo

El club cenebista ha estrenat una piscina exterior, una piscina recreativa, un parc infantil i una zona de gandules, tot a l’aire lliure. Al migdia s’ha fet la primera de les tres estrenes que el club tenia previst, després, a primera hora de la tarda, ha arribat la segona i, a mitja tarda, la tercera. Ho ha fet d’aquesta manera perquè el públic es pugui fer la foto amb la remodelació dels diversos espais. Els primers que han pogut gaudir de les noves instal·lacions han quedat molt satisfets després de l’espera de més d’un any d’obres. La construcció dels nous espais ha tingut com a partners Myrtha Pools (especialista en piscines de competició) i Construcia (per a l’obra civil).

Tot i l’estrena d’aquesta zona exterior, encara falta acabar una de les grans remodelacions del projecte com és la Piscina de l’Escullera, que està abandonada gairebé fa 20 anys. Una de les poques piscines de salts que hi ha a Barcelona juntament amb la de Montjuïc i l’única coberta.