L’Espanyol ha perdut davant el Madrid CFF per 1 a 2 en partit corresponent als vuitens de final de la Copa de la Reina. Les jugadores de Rubén Casado no han pogut convertir-se en l’únic equip de Segona Divisió viu en els quarts de final d’aquesta competició. Un gol d’Alburquerque en els temps afegit ha classificat l’equip madrileny.

Primera part de tempteig

A la primera meitat, l’Espanyol i el Madrid s’han temptejat i no han molestat gaire les porteres, que sí que han hagut d’avançar-se les davanteres en accions de contraatacs que no han dut a cap xut a porteria. L’oportunitat més clara de la primera meitat l’ha tingut el conjunt blanc-i-blau, amb un xut de Cristina Baudet que ha marxat fora per poc.

Partit animat a la represa

El partit s’ha animat a la segona meitat. Als tres minuts de la represa, l’Espanyol ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies a un gol de Marianela Szimanowski. L’argentina ha engaltat un bon xut des de fora de l’àrea que ha sorprès Natalia. Poc ha durat l’alegria de l’equip de Rubén Casado perquè dos minuts més tard, Geyse ha fet l’empat amb un xut des de fora de l’àrea en paràbola que ha deixat sense reacció Myllyoja, que podia haver fet una mica més en l’acció si hagués estat més ben col·locada. La portera espanyolista s’ha tret l’espineta amb una aturada molt destacada en el minut 73, quan el Madrid CFF pressionava més. I quan semblava que el partit aniria a la pròrroga, l’equip madrileny ha fet l’1 a 2 definitiu. Després d’una possible falta en atac del Madrid, Alburquerque ha aconseguit l’1 a 2 definitiu que ha eliminat l’Espanyol.