El Barça d’handbol està d’enhorabona. La secció blaugrana celebra 50 anys disputant partits al Palau Blaugrana i ho vol celebrar amb una gran festa pels socis i aficionats. Des del club s’ha triat el dissabte 5 de març, dia en què el Barça i el Granollers s’enfronten en partit de la Lliga ASOBAL (12 h), corresponent a la jornada 20.

El Barça ha organitzat activitats als voltants del Palau Blaugrana

La celebració dels 50 anys començarà a les 10 h del matí amb activitats per a petits i grans a l’entorn de l’handbol i el Barça. A partir de les 10.30 h del matí, diverses llegendes de la secció, com Raúl Entrerríos o Andrei Xepkin, signaran autògrafs i es faran fotografies amb els seguidors a la botiga oficial del Barça. Hi haurà un espai habilitat amb l’últim trofeu de la Champions League i amb samarretes del primer equip d’handbol.

Reedició del primer partit d’handbol al Palau entre el Barça i el Granollers

Barça i Granollers s’enfrontaran en partit de la Lliga ASOBAL, en què serà sens dubte la cirereta del pastís de celebració dels 50 anys de l’handbol blaugrana al Palau. Abans del partit hi haurà un espectacle de “freestylers” a la pista, a més d’un mosaic blaugrana per commemorar aquests 50 anys de la secció.

El partit és emblemàtic, ja que representa la reedició del primer partit d’handbol de la història en el pavelló blaugrana, que es va disputar el 23 d’octubre del 1971. Ara, amb la presència de públic novament a la graderia, gràcies a la relaxació de les mesures contra la covid, té sentit celebrar aquestes cinc dècades de l’handbol al Palau Blaugrana.