Barça handbol champions
@FCBhandbol

Temporada perfecta del Barça d’handbol. L’equip blaugrana ha guanyat la Champions després d’imposar-se a l’Aalborg per 36 a 23. Ha estat la segona final de Champions disputada per l’equip de Xavi Pascual en menys de mig any. Una final i un títol que és l’últim de Xavi Pascual com a entrenador del Barça.

L’Aalborg només aguanta cinc minuts

Els primers minuts de la final ha estat de lleuger domin danès. El primer parcial als cinc minuts era favorable a l’Aalborg per 1 a 3. Una diferència que els blaugrana no han tardat a igualar. Després de 10 minuts de partit, i gràcies a les bones aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, el resultat ja era d’empat a 5.

L’equip de Xavi Pascual, al quart d’hora del primer temps, ha arribat a tenir una diferència de 4 gols (9-5), gràcies en bona part a la solidesa defensiva i a un 64 % d’efectivitat en els llançaments i fer un parcial de 7 a 0.

Els blaugrana han aconseguit una màxima diferència de sis gols que finalment ha estat de cinc (16-11) just abans del descans. Una primera part en què ha destacat Aleix Gómez amb set gols.

El Barça d'handbol guanya la Champions a l'Aalborg. Ultim partit de Xavi Pascual
@FCBhandbol

Després del descans, més Barça

Amb el marcador favorable, el Barça ha continuat, a la segona part, ampliant les distàncies. Als 10 minuts de la represa, l’equip de Xavi Pascual guanyava per nou gols de diferència (24-15). Un avantatge que ha permès als blaugrana jugar els últims minuts del partit amb tota la traquil·litat. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat capaç d’anotar tres gols quan els danesos jugaven sense porter.

Finalment, els blaugrana s’han imposat per 36 a 23 i han sumat la desena Champions League de l’entitat. A més, cal destacar la temporada perfecta de l’equip després de guanyar la Lliga Asobal, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya i la Supercopa catalana.