Cory Higgins

El Barça de bàsquet continua estrenyent-se el cinturó. El club ha informat aquest dimarts que rescindeix el contracte de Cory Higgins. Segons el comunicat del club blaugrana, “la mesura se circumscriu al compliment del Pla de viabilitat econòmica fitxat pel FC Barcelona”.

Higgins, el sisè jugador que deixa el Barça respecte a la temporada passada

El Barça informa que ha comunicat als representants legals de Cory Higgins la decisió de rescindir el contracte professional del jugador. Per tant, després de dies de negociacions per arribar a un acord, el club blaugrana ha decidit unilateralment trencar el contracte que vinculava Higgins amb el Barça fins al 30 de juny del 2024. Des de l’entitat culer deixen molt clar que aquesta decisió es pren per complir amb el Pla de viabilitat econòmica que el FC Barcelona es va fixar.

Higgins es converteix en el cinquè jugador que deixa el club respecte a la temporada passada. Les altres quatre baixes són Nikola Mirotic, al qual el Barça també va rescindir el contracte unilateralment, Mike Tobey, Sertac Sanli, Kyle Kuirc i Sergi Martínez.

Cory Higgins va arribar al Barça el 2019 procedent del CSKA de Moscou. L’escorta ha passat per bons i mals moments al Palau. Quan les lesions li ho han permès ha demostrat la seva qualitat, en canvi, ha estat de baixa diverses vegades a causa de problemes físics que no l’han deixat rendir a un alt nivell.