Nikola Kalinic
Foto: @FCBbasket

Nikola Kalinic es pot convertir en el segon reforç del Barça de bàsquet després del de Jan Vesely. El club ha presentat una oferta formal a l’ACB per a l’aler serbi, però València Basket, equip que té dret de tempteig, té temps fins divendres, 8, a les 23.59 h per igualar l’oferta blaugrana i, per tant, quedar-se ells amb Kalinic.

A cinc dies de ser jugador del Barça

Nikola Kalinic ha jugat l’última temporada amb l’Estrella Roja de Belgrad, equip amb qui ha fet 12,6 punts, 3,9 rebots i 3,4 assistències per partit. El serbi té 30 anys, fa 2,03 metres i és un jugador amb caràcter, ideal per a l’estil de Sarunas Jasikevicius. La sortida de l’Estrella Roja no serà un problema perquè el club de Belgrad li deu tres nòmines i, si no es posa al dia abans de dijous, 7, el jugador quedarà lliure.

Ara caldrà veure què fa València Basket, equip que la temporada vinent jugarà l’Eurolliga gràcies a una invitació. Si els valencians igualen l’oferta que ha presentat el Barça, jugarà a la Fonteta. Si no ho fan, Kalinic jugarà al Palau Blaugrana.

Encara hi ha una altra possibilitat: que València Basket iguali l’oferta del Barça i després negociï amb els blaugrana la seva venda. Una jugada perillosa si realment no volen a Kalinic perquè el Barça podria no voler pagar per incorporar l’aler.