El futur de Frenkie de Jong podria seguir de blaugrana. Això és el que ha dit Joan Laporta en un acte a s’Agaró. El president blaugrana ha lloat l’holandès i ha assegurat que farà tot el possible per aconseguir que Frenkie de Jong es quedi al Barça.

“Frenkie de Jong està reconegut com un dels millors jugadors del món”

Quan semblava que el futur de Frenkie de Jong passava pel Manchester United o, fins i tot, pel Chelsea, Joan Laporta ha sorprès tothom amb les seves declaracions: “Frenkie de Jong és jugador del Barça i està reconegut com un dels millors jugadors del món. Sabem que hi ha clubs que el volen fitxar, no només el Manchester United, i nosaltres no tenim cap intenció de vendre’l. Ell està a gust al Barça i jo faré el que estigui a la meva mà perquè Frenkie es quedi”.

Laporta demana un esforç a Frenkie de Jong

El que sí que ha demanat implícitament Joan Laporta a Frenkie de Jong és que faci un esforç i es redueixi la fitxa. El sou del migcampista puja progressivament cada temporada i, per aquesta, es convertirà en un dels més ben pagats de la plantilla. És per això, i pel “fair play” financer, que Laporta ha deixat la pilota a la teulada de Frenkie de Jong: “El que sí que és cert és que alguns nivells salarials de determinats jugadors no s’adeqüen als nivells salarials que ha fixat la junta directiva. És un tema salarial i s’hauria d’ajustar“.