El serial Ousmane Dembélé pot anar per llarg. Des de l’1 de juliol el francès ja no té cap vincle contractual amb el Barça i semblava que la seva renovació es complicava cada cop més. Fins avui, quan Joan Laporta li ha tornat a obrir la porta a seguir de blaugrana.

Si Dembélé accepta la proposta del club, seguirà

Joan Laporta ha deixat clar que Xavi Hernández compta amb Dembélé per a la temporada vinent. Segons el president blaugrana, Dembélé “ha jugat a un nivell molt alt durant la segona volta i l’entrenador està molt satisfet amb ell. És una qüestió econòmica. Mantenim una bona relació amb el jugador i tenim comunicació amb els seus agents. Si accepta les condicions que li hem presentat, continuarà. I, si no, doncs no. No ens posem dates límits“.

Raphinha i Lewandowski

La continuïtat d’Ousmane Dembélé no tanca la porta a la incorporació d’un altre extrem com Raphinha. El jugador del Leeds vol fitxar pel Barça, tal com ha assegurat Laporta: “Hem parlat amb el Leeds. Sabem que al jugador li agradaria venir al Barça, però hi ha més clubs. No seria excloent de Dembélé perquè l’entrenador els veu compatibles”.

Tanmateix, Joan Laporta també s’ha pronunciat sobre Lewandowski: “És jugador del Bayern i tothom sap que és un gran jugador, però prefereixo ser prudent perquè és jugador del Bayern. Sabem que ell ha pronunciat públicament que vol venir al Barça i estem molt afalagats, però tenim tot el respecte al Bayern de Munic, que és un dels millors clubs del món”.