fc-barcelona-industrias-santa-coloma-sorteig-quarts-final-copa-rei-2020-21
@FCBfutbolsala

Els quarts de final de la Copa del Rei de futbol sala emparellaran el Barça i l’Industrias Santa Coloma. El sorteig s’ha fet aquest dilluns matí i el derbi català serà un dels plats forts d’aquesta ronda de la competició.

L’eliminatòria serà a partit únic

Els colomencs rebran el Barça a la seva pista en una eliminatòria a partit únic, que no té encara data tancada de celebració. Serà el dia 9 o 10 de febrer del 2021. El guanyador tindrà un bitllet per a la Final Four d’aquest curs 2020/21. Tot just s’acaba de disputar la final a 4 de la temporada 2019/20, ajornada per causa de la pandèmia del coronavirus, de la qual precisament el conjunt blaugrana n’ha resultat el campió. Els altres quarts de final són: Llevant-Valdepeñas, El Pozo-Antequera i Inter-Jaén.

@FCBfutbolsala

La final de la Supercopa d’Espanya, al WiZink Center

La RFEF ha fet oficial la seu de la final de la Supercopa d’Espanya que jugaran Movistar-Inter i Barça. Serà al WiZink Center de Madrid el dilluns dia 11 de gener del 2021 a les 19.45 h. El Barça és l’actual campió de la Copa d’Espanya i el Movistar-Inter va resultar el guanyador del play-off exprés pel títol de lliga d’aquesta passada temporada.

@FCBfutbolsala
Molta prudència, a partit únic un derbi sempre és molt complicat
Dídac Plana, jugador FC Barcelona