El director de l’àrea d’esports professionals del Barça, Albert Soler, ha donat la versió del club respecte al cas Heurtel. Soler ha explicat que estan treballant per buscar un sortida que sigui beneficiosa per a les dues parts, però que “el club està per sobre de tot”.

Soler ha assegurat que “el Barça no indemnitzarà Heurtel si va a un club de l’ACB”. El director de l’àrea d’esports professionals ha confirmat que el jugador francès “no compta per al primer equip” del Barça de bàsquet i, que per tant, se li està buscant una sortida. Des del club asseguren que li facilitaran les coses perquè la sortida sigui el més aviat possible, tenint en compte que el 6 de gener es tanca la finestra per inscriure jugadors a l’Eurolliga.

El cas Heurtel va esclatar el dia que el Barça va jugar a la pista de l’Anadolu Efes a l’Eurolliga. El jugador, tot i que no estava convocat per jugar el partit, es va desplaçar amb l’expedició del primer equip per acabar de negociar el seu fitxatge amb el Fenerbhaçe. Un cop a Turquia el Barça, que posava facilitats econòmiques perquè el francès s’incorporés a l’equip turc, va descobrir que estava negociant per fitxar pel Madrid. El mateix Albert Soler ha declarat: “Ens vam sentir enganyats”, i va deixar de donar-li facilitats per fitxar pels blancs i per un equip de la Lliga ACB.