Els de Ricard Muñoz van acabar primers de grup després de superar ahir el Quevert en un inici de partit demolidor. Gual i Torra van situar un 3 a 0 incontestable en els primers 12 minuts. Abans del descans, Miras ja va fer la sentència gràcies a un penal. A la represa el conjunt francès va reaccionar amb gols de Landrin i Tomàs, però la victòria es va quedar a casa. El Liceo serà el rival perquè va caure 7 a 3 a la pista del Valdagno i va quedar segon del seu grup.

FC Barcelona (4+0): Egurrola, Gual, Panadero, Reinaldo, Torra – cinc inicial – Mia Ordeig, Gabarra, Miras i Julià.

HC Dinan Quevert (0+2): Gelebart, Burgoa,  Landrin, Oliva, Tomàs – cinc inicial – Turluer i Furstenberger.

Gols: 1-0, Gual, min 4; 2-0, Gual, min 10; 3-0, Torra, p., min 12; 4-0, Miras, p., min 21; 4-1, Landrin, min 34; 4-2, Tomàs, min 46;