JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona "Jordi Vinyals, el coneixem, és un entrenador amb una capacitat molt gran, molt atrevit, molt valent. No crec que s'espanti per jugar contra un club que coneix, una gent que coneix." JORDI VINYALS, entrenador del CE l'Hospitalet "Amb molta il·lusió i amb moltes ganes de guanyar, que ho he dit moltes vegades, que no és guanyar, no en el sentit de resultats sinó guanyar això, millora personal, millora de l'equip, millora individual dels jugadors."

Encara amb el record del bon partit davant l’Athletic Club present, el Barça ha fet aquest dimarts el penúltim entrenament de cara al partit contra l’Hospitalet. Josep Guardiola disposarà de només 13 jugadors del primer equip. No hi seran els sud-americans, que tenen compromisos amb les seleccions. Per aquesta raó ha comptat amb cinc futbolistes del filial, que tenen tots els números per completar la convocatòria. Guardiola ha elogiat el joc de l’Hospitalet.

Pel que fa als riberencs, viuen un moment d’abundància. Han guanyat els últims sis partits a la Lliga i són segons en la classificació del grup tercer de la Segona Divisió B. Tot i això, el tècnic, Jordi Vinyals, és conscient que s’enfronten al millor equip del món i que superar l’eliminatòria és gairebé una utopia.