El Futbol Club Barcelona ha obtingut el bitllet a la final de la Copa de la Reina després de vèncer el Sevilla per 6 a 0. Les golejadores del matx han estat Oshoala, per partida doble, Graham, Guijarro, Melanie i Aitana. L’equip de Lluís Cortés s’enfrontarà a la final al Logronyo, que disputarà la seva primera final d’aquesta competició.

Les blaugrana sentencien a la primera part

El partit ha començat de la millor manera per al Barça. ja que Oshoala ha avançat l’equip local als quatre minuts de partit. Al minut 17, Caroline Graham ha ampliat la diferència després d’una bona jugada individual dins l’àrea. Tot seguit, Patri Guijarro ha fet el tercer mitjançant una rematada de cap a la sortida d’un córner. Abans del descans, Oshoala ha tornat a veure porteria en rebre dins l’àrea una gran assistència de Leila.

Melanie Serrano fa el golàs de la tarda

Les blaugrana han continuat dominant el partit durant el segon temps tot i que no han fet el cinquè gol fins al minut 67. Melanie ha estat l’autora de la millor diana de la tarda en aconseguir un gol olímpic en un servei de córner. Pocs minuts després, Aitana Bonmatí ha fet el sisè i definitiu gol assistida per Mariona Caldentey.

Partit especial per a Claudia Pina i Carla Armengol

El Barça – Sevilla ha estat especial per a dues jugadores blaugranes que aquesta temporada juguen cedides al club andalús. Es tracta de Claudia Pina i Carla Armengol. Totes dues futbolistes van sortir cedides al Sevilla per tal d’agafar minuts i rodatge a la Primera Divisió. Tant Pina com Armengol són considerades dues jugadores importants per al futur blaugrana.