L’Assemblea de Socis Compromissaris del FC Barcelona, prevista per al diumenge 25 d’octubre, ha quedat ajornada. Ho ha dit el vicepresident primer del club, Jordi Cardoner, que ha justificat la decisió per la pandèmia de coronavirus i ha dit que ha estat un acord amb la Secretaria General de l’Esport i la Secretaria de Salut Pública.

El vot de censura, pendent del punt de vista sanitari

El vicepresident primer ha fet un repàs de tots els temes de l’àmbit social que té a sobre la taula el club en aquests moments. Ha parlat del vot de censura i ha confirmat que és la Mesa qui ha de requirir a la Junta Directiva que convoqui el vot i que la directiva té, des de la comunicació de la Mesa, entre 10 i 20 dies per convocar el referèndum. Cardoner ha explicat que a hores d’ara la Generalitat encara no ha autoritzat el vot des del punt de vista sanitari.

El vicepresident ha negat que la Junta Directiva s’hagi plantejat dimitir, de fet, ha dit que és tot el contrari. Ha explicat que està molt unida i ha assegurat que el president, Josep Maria Bartomeu, està bé. A més, des del punt de vista personal, Jordi Cardoner ha dit que marxarà quan ho faci el president.

El vicepresident ha assegurat que bona part del descontentament del socis creu que té un origen ben marcat. El 8 a 2 del Bayern de Munic – Barça dels quarts de final de la Lliga de Campions.

El retorn del públic al Camp Nou

Un altre tema que ha explicat el vicepresident és com es gestionarà la tornada de públic al Camp Nou, quan les autoritats sanitàries ho permetin. Serà amb aforament limitat i els aficionats que vulguin anar a l’estadi hauran d’inscriure’s al web del club amb un formulari. Si hi ha una inscripció més alta del públic que pot anar a l’estadi s’efectuarà un sorteig per assignar els abonats que hi podran assistir. El club ha dit que es pendran totes les mesures sanitàries per intentar evitar contagis.