Lamine Yamal Champions
Foto: @FCBarcelona

Lamine Yamal s’ha convertit aquest dimarts, 19 de setembre, en el jugador més jove del Barça a debutar a la Champions League. Ha estat en el primer partit de la fase de grups contra l’Anvers belga. El jove jugador blaugrana ha entrat en el minut 67, quan l’equip guanyava 5 a 0 a la segona part.

Pocs dies després de ser el jugador més jove a debutar (i marcar) amb la selecció espanyola, Lamine Yamal ha trencat un nou rècord. Amb 16 anys i 68 dies supera la marca que va deixar Ansu Fati amb 16 anys i 304 dies. El futbolista queda com a segon debutant més jove de tota la història de la Champions, al darrere del futbolista del Borussia Dortmund, Yossoufa Moukoko.

Lamine Yamal, el jove col·leccionista de rècords

Amb la seva curta carrera, Lamine Yamal ja ha trencat uns quants rècords de precocitat. Primer, l’extrem blaugrana va ser el jugador més jove a debutar a la Lliga. Pocs dies després va fer el mateix amb la selecció espanyola, amb la qual va marcar un gol en aquell mateix partit. Ara, també és el jugador que abans ha marcat a la Champions i el blaugrana més jove a debutar-hi.