El CP Congrés no ha pogut sentenciar l’ascens al segon partit de la sèrie de la final i haurà de guanyar diumenge 19 al tercer i partit definitiu per pujar a l’OK Plata. Els de La Sagrera han caigut amb claredat per 1 a 4 davant el Cerdanyola CH i hauran de guanyar a la pista dels vallesans per aconseguir l’objectiu.

Bon inici del CP Congrés

Els homes de Ferran Cusso han iniciat el partit d’allò més endollats. Els barcelonins volien aprofitar el suport del públic per sentenciar la final i, al minut 11, Alex Martínez ha fet l’1 a 0 després de sorprendre el porter i la defensa visitants. L’alegria, però, ha durat ben poc al pavelló del Camp del Ferro, ja que només tres minuts més tard German Ramírez ha empatat el partit en culminar una ràpida jugada amb el seu germà Marc Ramírez. Amb l’1 a 1, els dos conjunts han tingut ocasions per trencar la igualada i qui ho ha tingut més a prop ha sigut el Congrés amb una falta directa de Marc Aubets, que el porter del Cerdanyola, Ninu Pérez, ha aconseguit aturar.

La segona meitat sentencia els barcelonins

El Cerdanyola ha tornat del vestidor amb més empenta i només s’havien disputat set minuts del segon temps quan Albert Hernández, en una falta directa, ha fet l’1 a 2. El Cerdanyola ha capgirat el marcador i a partir d’aquí s’ha dedicat a ampliar les distàncies. Primer amb l’1 a 3 d’Arnau Gangonells en culminar un contraatac perfecte, i després amb la sentència d’Albert Hernández amb l’1 a 4 definitiu. El tercer i partit decisiu per a l’ascens a l’OK Plata es disputarà diumenge 19 a les 12 h al pavelló Can Xarau de Cerdanyola.