FC Barcelona, campió nacional Danone Nations Cup

Barça i Espanyol s’han proclamat campions de la Danone National Cup (DNC) 2019 a Espanya. Tant les jugadores blanc-i-blaves com els jugadors blaugrana van resoldre amb èxit els seus compromisos contra l’Atlètic de Madrid i el Vila-real, respectivament. En ambdós casos, la final es va decidir des del punt de penal, després que els dos partits acabessin amb empat a 1.

La final femenina

La final masculina

Albelda i Nicart, protagonistes

La Danona Nations Cup s’ha celebrat a Paterna, a la Ciutat Esportiva del València, i ha comptat amb el suport incondicional de familiars i amics, més de 300 jugadors representant una vintena d’equips (12 en categoria masculina i vuit en femenina) s’han convertit en els veritables protagonistes d’un esdeveniment nacional que promou valors com la solidaritat i l’esforç al voltant de l’hàbit saludable de l’esport del futbol.

David Albelda i Paula Nicart, ambaixadors de la Lliga i amb un estret lligam amb el València -Albelda com exjugador i Nicart com a jugadora en actiu-, han apadrinat l’esdeveniment. S’ha de destacar, per sobre de tot, el gran ambient i sentiment de respecte, entusiasme i il·lusió viscut al terreny de joc, així com la possibilitat que ofereix el torneig d’apostar per la formació integral dels nens i nenes mes enllà dels dots i aptituds estrictament futbolístiques.

Barça campió de la Danone Nations Cup

La final mundial serà a l’RCDE Stadium

Ara un cop se saben els campions de les diferents competicions estatals, la mirada ja es fixa al proper dissabte, 12 d’octubre, quan tindrà lloc a Barcelona, concretament a l’RCDE Stadium, la final mundial de la vintena edició de la Danone Nations Cup, la major competició mundial de futbol per a nens i nenes menors de 12 anys. Per tant, blaugranes i blanc-i-blaves compten ja els dies de cara a la gran cita mundialista en categoria aleví.