El Barça ha quedat eliminat dels quarts de final de la Copa del Rei, després de perdre davant el Club de Campo per 4 a 2. Els blaugrana, tot i posar-se per davant en el marcador a l’inici de la segona part, han vist com els madrilenys capgiraven el marcador i es classificaven per a les semifinals.

La primera part acaba amb empat

El primer quart ha estat molt intens i el primer a obrir el marcador ha estat el Club de Campo, que mitjançant Álvaro Tello ha marcat l’1 a 0. El Barça ha reaccionat amb rapidesa, i després que Frederik Treis enviés una pilota al pal, ha estat David Terraza qui ha fet l’1 a 1. El segon període ha estat més tranquil, de fet, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al descans amb empat a 1.

El Barça es veu superat pel Club de Campo

La sortida de vestidors ha estat positiva per als blaugrana, ja que encara no s’havien disputat dos minuts del segon temps quan Guillem Miserachs ha fet l’1 a 2. Els madrilenys, però, hi han reaccionat amb certa rapidesa i, després de generar diverses ocasions Enrique Zorita de penalti, Stroke ha fet l’empat a 2. El Club de Campo ha seguit portant la iniciativa en l’últim quart i Borja Lacalle ha signat el 3 a 2. Amb el Barça llançat a buscar l’empat han estat els madrilenys mitjançant Àlvaro Tello els qui han fet el 4 a 2.