Els clubs barcelonins no han volgut faltar a la cita tradicional dels actes de la Diada. Bona part del teixit esportiu de la ciutat ha participat en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

El Barça i l’Espanyol, els clubs de Primera

El FC Barcelona, amb el president, Joan Laporta, al capdavant, ha estat un dels primers a fer acte de presència als actes de la Diada. A la comitiva blaugrana hi havia representants dels primers equips masculí i femení, de les seccions i de l’esport base del club.

També el RCD Espanyol de Barcelona, encapçalat pel director general i conseller delegat, José María Durán, i els consellers Mao Ye i Rafa Marañón. Representants dels primers equips masculí i femení i del futbol base han estat els encarregats de fer l’ofrena floral amb l’escut del club.

Altres entitats esportives

Els clubs de Primera no han estat els únics que hi han pres part, sinó que altres entitats esportives barcelonines han estat presents als actes del matí. Com és tradicional, clubs com l’Europa, el Sant Andreu o el Júpiter.

No tots els clubs han pogut assistir-hi

Per diferents circumstàncies, entre les quals les limitacions per culpa de la covid-19, alguns clubs que habitualment hi anaven no han pogut assistir-hi. Els que no han pogut estar-hi presents han penjat missatges a les xarxes socials. Aquí en teniu una petita mostra.

Entitats poliesportives

Evidentment, no només els clubs de futbol són els que han volgut expressar-se en la Diada a través de les xarxes socials. Altres entitats poliesportives també han volgut felicitar els aficionats l’11 de setembre. Aquí en teniu alguns exemples.