Victòria del Barça davant el Betis
@RealBetisFem

Segona jornada del campionat i segona victòria del Barça. Les blaugrana s’han imposat al Betis per 0 a 5 en un partit que ha dominat, en tot moment, l’equip de Jonatan Giráldez. Putellas, Oshoala (amb dos gols), Mariona i Fridolina Rolfö han estat les golejadores blaugrana.

Moltes ocasions però només un gol a la primera part

El partit ha començat amb bones ocasions per a les jugadores blaugrana. Mariona, al minut 8, i Alexia Putellas, al 17, han tingut les primeres oportunitats de marcar.

El domini de l’equip de Jonathan Giráldez ha estat total a la primera part. Això sí, les blaugrana s’han trobat amb una immensa Gaëlle Thalmann. La portera bètica ha estat clau amb grans aturades perquè el seu equip no marxés golejat abans del descans. Alexia Putellas, Mapi León i Carol Hansen han vist com la suïssa aturava totes les seves rematades de gol.

Al final, però, i en temps afegit, Alexia Putellas ha aconseguit fer el 0 a 1, després de rematar de manera oportunista un cop de cap d’Asisat Oshoala. Amb victòria mínima de les blaugrana s’ha arribat al descans.

La golejada, a la segona part

Passar pel vestidor i refrescar-se els ha anat genial a les blaugrana. L’inici de la segona part de les visitants ha estat aclaparador. Al cap de tres minuts de la represa, Oshoala ha fet el 0 a 2. I quatre minuts més tard, Mariona Caldentey ha fet el tercer.

Giráldez ha mogut la banqueta per donar descans a Sandra Paños i fer jugar, entre d’altres, Fridolina Rolfö. La sueca només ha necessitat un minut per estrenar-se com a golejadora amb la samarreta del Barça i fer el 0 a 4 amb un fort xut que ha entrat per l’escaire de la porteria del Betis. La golejada l’ha tancada Oshoala, al minut 70.