Pedri celebra un gol al Barça - Sevilla
@FCBarcelona

La victòria del Barça contra el Sevilla al Camp Nou gràcies al golàs de Pedri fa que els blaugrana pugin fins a la segona posició de la Lliga, just al davant dels andalusos. És el primer cop aquesta temporada que el Barça aconsegueix ser segon a la classificació. Ha necessitat 30 jornades per aconseguir-ho.

Victòria important contra el Sevilla

El Barça va superar el Sevilla per 1 a 0 en un partit en què van anar de menys a més. Els andalusos li van disputar la possessió de la pilota durant la primera meitat i això va fer desconnectar els homes de Xavi, que, això sí, van tenir les úniques ocasions clares dels primers 45 minuts. A partir del minut 60 el partit va canviar i va passar a ser un monòleg blaugrana amb oportunitats a dojo. Bono va treure un parell d’ocasions clares i Piqué va enviar una pilota al travesser abans que Pedri tornés a demostrar que està fet d’una pasta diferent. La que només tenen els escollits. Una jugada plena de fintes a la frontal de l’àrea va acabar amb un xut creuat que, per fi, va superar el porter marroquí dels andalusos al minut 72. El Barça va saber aguantar el resultat, es va quedar els tres punts i, de retruc, va superar el Sevilla a la classificació per la diferència de gols particular.

La reacció de Xavi Hernández al gol de Pedri

30 jornades per ser segon a la classificació

La velocitat de creuar que ha aconseguit el Barça amb Xavi ha fet que pugin a la classificació. En les últimes 13 jornades, els homes de Xavi no han perdut cap partit. De fet, n’han guanyat 10 i n’han empatat tres. Uns números que els han catapultat a la classificació fins a la segona posició. Xavi Hernández va agafar el Barça a la novena posició i, a poc a poc, ha anat millorant els resultats fins a posar-se segon. Això sí, guanyar la Lliga segueix semblant una utopia. A 12 punts del Madrid, el líder, tot i tenir un partit menys, els blancs haurien de perdre tres partits dels vuit que queden i els blaugrana, guanyar-los tots.