Sant Andreu

El Sant Andreu ha guanyat per la mínima el Vilassar de Mar. L’únic gol del partit l’ha marcat Xavi Aparicio a la primera part. Aquesta és la quarta victòria consecutiva dels andreuencs, que segueixen en posicions de promoció d’ascens.

Xavi Aparicio avança el Sant Andreu

Els andreuencs han estat els primers a generar perill amb un cop de cap de Manel Busquets que ha sortit per sobre del travesser. De totes maneres, el Vilassar no s’ha tancat al darrere i també s’ha apropat a la porteria defensada per Miguel Ramos. Cap dels dos equips s’ha imposat i el partit ha estat igualat. Tot i això, Busquets ha estat un dels jugadors més incisius dels quadribarrats i tant ell com Pau Morer han tingut el gol a tocar. La igualtat s’ha mantingut i passada la mitja hora de joc Aleix ha posat a prova Miguel Ramos, qui ha respost amb seguretat. Semblava que s’arribaria al descans sense gols, però en el minut 41 Xavi Aparicio ha marcat l’1 a 0, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu resisteix

La segona part ha començat amb el Vilassar buscant-li les pessigolles al Sant Andreu, però Miguel Ramos, molt atent, ha evitat la rematada de Rio. Després l’àrbitre ha anul·lat un gol als del Maresme per fora de joc. El Vilassar ha seguit insistint i els andreuencs han hagut de fer mans i mànigues defensivament per evitar l’empat. El treball defensiu ha tingut premi i els quadribarrats s’han endut els tres punts.