El Barça CBS ha sumat una victòria treballada davant l’UniGirona per 79 a 73. Les blaugrana s’han imposat en la pròrroga i encadenen la segona victòria de la temporada a la Lliga femenina 2.

El ritme i els parcials marquen la primera meitat

El Barça CBS i l’UniGirona han establert un ritme alt en atac i una gran intensitat física en defensa. Això ha provocat que en trams específics les jugadores mostressin cert cansament. Els bons minuts finals del Barça en el primer quart han deixat un parcial de més quatre per a les blaugrana. L’UniGirona, que en el primer quart ha pagat car la mala presa de decisions, ha reaccionat en el segon període i ha capgirat el marcador, fet que ha obligat l’entrenador culer a aturar el matx amb un temps mort. Les gironines han jugat pilotes interiors quan la pivot del Barça Glucu no era al camp, i han obert la pista quan sí que hi era. Tan sols un gran parcial final del Barça ha deixat en res el treball de les de vermell i groc.

Solidesa local i faltes i imprecisió a les visitants

El conjunt visitant ha intentat mantenir el ritme frenètic de la primera meitat, però la desesperació, les cistelles arriscades i una mala presa de decisions a l’hora de jugar coralment ha establert un 51-44 per acabar el tercer quart. El Barça, per la seva part, ha forçat alguns dels errors en atac de les gironines, gràcies al manteniment de la intensitat defensiva. El joc de les bases culers ha estat clau per entendre la diferència al marcador. Així i tot, al darrer quart, la insistència gironina ha modificat el marcador i ha estat el Barça el conjunt obligat a forçar la pròrroga quan ha empatat a 64. Les faltes, cinc per part de les visitants i dues de les locals, han marcat el transcurs dels darrers cinc minuts. Jessica Fequiere ha estat decisiva a les darreres jugades de partit, conjuntament amb Marta Canella (16 punts), la màxima anotadora del partit.