El Catalunya arrenca la Lliga amb una derrota davant el Boadilla per 8 a 9. Les barcelonines han hagut de remuntar un 0 a 3 tan sols començar. Però el partit ha estat d’allò més igualat a partir del segon quart. Un gol de Carmen Jiménez sobre la botzina ha donat la victòria a l’equip madrileny.

Bon inici visitant

El partit no ha començat bé pels interessos del Catalunya, que duia el casquet blanc. El Boadilla ha agafat un avantatge de dos gols al primer minut i mig. Sara González ha estat l’encarregada d’obrir el marcador i Elena Camarena ha fet el segon gol des del punt de penal. Poc després, Alba Maria González ha fet el 0 a 3. Abans de finalitzar el primer quart, Ángela Ruiz ha retallat distàncies i ha fet el primer gol local.

Reacció ferotge del Catalunya

L’equip de Gabor Egedi ha estat brillant a l’inici del segon quart. Lidia Escoda ha fet el segon del Catalunya tan sols començar el període. Tot seguit, Nerea Vicondo ha igualat l’electrònic i Ángela Ruiz ha culminat la remuntada quan encara no s’havien jugat quatre minuts del segon quart. El Catalunya havia fet el més difícil: aixecar un 0-3 en contra. Estaven en plena forma i Susana Díaz ho ha aprofitat per augmentar la diferència a dos gols. Abans del descans, María Ramos ha escurçat distàncies i ha posat el 5 a 4 al marcador.

Un tercer quart molt igualat

El Boadilla ha igualat el marcador només començar la segona meitat gràcies a un gol de Giorgia Gallinato. La resposta local ha estat immediata i Martina Schujit ha tornat a avançar el Catalunya. Però l’intercanvi de cops era constant i Alicia Fernández de Navarrete ha tornat a empatar el partit. Quan faltaven tres minuts per finalitzar el tercer període, Susana Díaz ha fet el seu segon gol des del punt de penal, però Elena Alcón ha igualat el marcador ràpidament. El Boadilla s’ha avançat a les acaballes del període per mitjà d’Elena Camarena.

El Boadilla guanya in extremis

L’últim quart ha estat d’allò més intens. Els dos equips s’han defensat amb ungles i dents per buscar la victòria. De fet, el primer gol del quart període ha trigat cinc minuts a arribar. L’autora ha estat Lidia Escoda, que ha igualat el marcador. El tram final de partit ha estat absolutament vibrant. Anna Horvath ha fet una gran aturada per evitar que el Boadilla s’avancés, Maria Sagrera ha estavellat una pilota al pal i Paloma Moreno ha aturat un penal a Susana Díaz a falta de 45 segons. A l’últim segon, Carmen Jiménez ha encarat tot sola Horvath i ha fet el gol de la victòria pel Boadilla.