El Barça castigarà els socis amb abonament al Camp Nou que no assisteixin a un mínim de partits a l’estadi. La vicepresidenta institucional i portaveu del FC Barcelona, Elena Fort, ha detallat les noves mesures que s’aplicaran durant la temporada 2022/23. La més contundent de totes les accions anunciades per Elena Fort és la que estableix que els socis abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin seient en cap partit durant la temporada 2022/23, perdran la condició d’abonat al Camp Nou o al Palau la temporada 2023/24.

L’objectiu del Barça, un Camp Nou ple de socis abonats

L’altra gran mesura que ha explicat Elena Fort, després de la reunió de la Junta Directiva encapçalada per Joan Laporta, és la que fixa que el Barça pot prendre l’abonament a un soci si no hi ha un mínim d’assistència. Segons ha revelat Elena Fort, “als socis abonats que no assisteixin, cedeixin o alliberin el seient en 10 partits de la temporada (sis en el cas del Palau), el club els aplicarà el seient lliure invers, prèvia notificació, de tal manera que l’abonament es posarà per defecte a la venda. Això vol dir que tots aquells socis a qui el club apliqui el seient lliure invers, hauran de notificar a cada partit si volen o no volen assistir a cada partit, perquè la titularitat de l’abonament haurà passat a mans del club.

D’altra banda, el Barça també ha informat que s’acaben les excedències dels abonaments del Camp Nou. A més a més, els socis abonats al Camp Nou que assisteixin a un 85 % dels partits tindran un seguit d’avantatges (descomptes per a acompanyants, restauració, sortejos…)