El Barça ha posat la primera pedra per revalidar el títol de la Lliga de futbol sala. La victòria per 4 a 2 contra Palma referma els culers com a favorits per endur-se el campionat.

Dyego Zuffo marca la pauta

Dyego Zuffo ha arribat al final de la temporada en un estat de forma excepcional. Ell va ser qui va obrir la llauna als quatre minuts del matx. La batalla per ser el millor jugador de la primera part va ser dura contra el brasiler del Palma Higor. Aquest jugador va fer un bon gol que va establir l’empat als nou minuts. Però el teva-meva entre el número 7 blaugrana i el 9 dels illencs va decantar-se a favor del barcelonista als 15 minuts. Dyego va establir el 2 a 1 amb què va acabar el primer període.

Errada de Dídac i genialitats d’Adolfo i de Ferrao

Dídac Plana és el porter amb més seguretat amb la pilota als peus però ahir va fallar en una passada cap al centre de la pista. El regal va aprofitar-lo Nunes fer fer l’empat a dos gols just quan acabava de començar al segona part. Encara se n’havien de jugar 18 minuts i el Barça de Jesús Velasco va demostrar que vol tornar a ser campió. Als 27 minuts Adolfo va aprofitar que el seu defensor va donar-li un parell de metres d’avantatge i va superar Fabio amb un xut llunyà, 3 a 2. El Palma veia com els blaugrana, amb el suport de més de 3.000 culers, volien encara més. I les ganes de fer gol van tenir premi: Ferrao va fer el millor gol de la nit amb un xut a l’escaire que significava el 4 a 2.

Ara toca Palma

Quan només restaven cinc minuts per acabar el matx, Antonio Vadillo, l’entrenador visitant, va treure porter jugador. El Barça va defensar perfectament el 5 contra 4 a pista amb el mallorquí Eloi Rojas avançat i va segellar el primer punt de la final. Si dissabte a les 20.45 h, el Barça torna a guanyar, serà el campió de Lliga.