Nova golejada del Barça a la Lliga femenina. Les blaugrana s’han imposat al Betis per 6 a 0 i continuen superant rècords i encadenen 16 victòries en 16 jornades. Les de Lluís Cortés ara ja pensen en la final de la Copa de la Reina 2020, que disputaran el pròxim 13 de febrer davant l’EDF Logronyo.

Inici fulgurant del Barça i el Betis, tocat

Ben aviat, les jugadores del Barça han trobat porteria. Al minut 9, una falta de Vicky Losada, que ha arribat als 350 partits com a jugadora del Barça, l’ha rematat de cap Mapi León i ha fet l’1 a 0. I dos minuts més tard, Alexia Putellas ha marcat el 2 a 0 amb un bon xut des de la frontal.

Les blaugrana han continuat buscant el tercer i Oshoala i Martens l’han tingut, però han topat amb la portera bètica Méline. La davantera nigeriana ha tingut algunes ocasions molt clares abans del descans. I Losada ha estavellat una pilota al travesser.

Asisat Oshoala ha tingut diverses ocasions per marcar

Després del descans, el mateix guió

El segon temps s’ha iniciat amb una bona jugada d’Alexia, que ha tornat a trobar una inspirada Méline Gérard. També ha topat amb la portera francesa Martens, al minut 50. La insistència, però, ha acabat tenint premi. Al minut 55, una centrada de Marta Torrejón l’ha rematat Aitana Bonmatí de manera inapel·lable i ha fet el 3 a 0. Dos minuts més tard, Mariona Caldenteny ha rematat al pal de la porteria andalusa. I molt a prop ha nascut la jugada del quart gol. Ha estat de Jennifer Hermoso, que ha rematat una pilota de Martens just a la mateixa línia de gol.

Les jugadores de Lluís Cortés han continuat pressionant el Betis i jugant amb molta comoditat. Al minut 75, Patri Guijarro ha fet el 5 a 0. Set minuts més tard, Aitana ha estat agafada dins l’àrea i el penal l’ha transformat Hermoso fent el 6 a 0.

Amb la golejada, les blaugrana ja sumen 84 gols en 16 partit amb una mitjana de poc més de cinc gols per enfrontament i només tres gols en contra.