El Barça Atlètic ha empatat (1-1) contra el Ponferradina al Johan Cruyff en un partit en què els blaugrana s’han avançat al minut 69 amb un gol d’Ángel Alarcón i la Ponfe ha empatat el partit per mitjà de Dacosta. Amb aquest resultat el conjunt entrenat per Rafa Márquez se situa sisè del grup 1 de la Primera RFEF.

Primera part igualada al Johann sense gaires ocasions

El Barça ha començat millor que el Ponferradina als primers minuts, dominant la possessió de la pilota. Pau Víctor ha tingut la primera per als culers al minut 8 però Prieto ha refusat bé un xut que anava molt centrat. El partit ha entrat en una dinàmica en què els dos equips s’han disputat el domini de la pilota i no hi ha hagut gaires ocasions. Els de Rafa Márquez ho han seguit intentant abans del descans per fer l’1 a 0 amb una rematada de cap d’Alarcón que ha marxat molt desviada de la porteria de Prieto. El Ponferradina ha tingut l’última de la primera meitat amb un xut de Markel que ha marxat per sobre del travesser.

El partit s’ha activat a la segona meitat

Alarcón ha tingut la primera clara per al Barça a la segona meitat després d’un gran xut dins l’àrea que Prieto ha refusat a córner. Un minut després, Faye ha tingut oportunitat de fer el primer per als blaugrana a la sortida d’una falta directa, però Prieto, amb una bona estirada, ha refusat a córner un gran xut del central del Barça Atlètic. Al minut 69 ha arribat el primer per al Barça Atlètic després d’una gran jugada per la banda dreta d’Alarcón que ell mateix ha finalitzat superant Prieto. Cinc minuts després, Dacosta ha fet l’empat per al Ponferradina després d’una bona jugada de Yuri dins l’àrea. Marc Guiu l’ha tingut molt clara al minut 75 just després de sortir de la banqueta però Prieto ha refusat bé a córner amb una bona estirada. Els dos equips han intentat aconseguir la victòria als últims minuts però no han estat afortunats de cara a porteria.