Partit que, a priori, es preveia còmode per al CN Sabadell contra l’Atlètic-Barceloneta a la piscina de Sant Sebastià. Finalment, però, el conjunt de Marc Comas, que a la mitja part perdia per set gols, ha reaccionat en l’últim quart i han acabat perdent davant les actuals campiones de Lliga per 9 a 15.

Superioritat del CN Sabadell al començament del partit

La tercera posició en la classificació del CN Sabadell ha fet que inicialment, el partit fos més còmode per a les de David Palma. En els dos primers quarts, el CNAB ha lluitat per seguir el ritme del CN Sabadell, no obstant això, les sabadellenques han demostrat superioritat i han aconseguit fer més gols que les locals i han arribat a la mitja part amb un marcador de 2-9.

Després del descans, el Sabadell ha arribat a tenir un 5 a 13 a favor seu, però l’equip de Marc Comas ha reaccionat a l’últim quart. Després del gol de Júlia Cereijo (6-15), l’equip mariner ha despertat gràcies, en bona part, a l’actuació de Blanca Colominas, portera de les locals, molt encertada els últims vuit minuts. L’equip de Marc Comas ha lluitat fins al final per mirar d’acostar-se a les visitants i ha marcat en els últims 30 segons, així i tot, el partit s’ha acabat 9-15 a favor del CN Sabadell.