Poques vegades un equip té tantes ocasions com les de l’Horta contra el Figueres i acaba perdent el partit. Això és el que li ha passat al conjunt hortenc, que ha vist com els tres punts se n’anaven cap a l’Alt Empordà després de perdre per 0 a 1.

El Figueres marca a la primera ocasió

El partit ha començat amb domini del Figueres. El conjunt empordanès ha tingut dues bones oportunitats al minut 15 de partit que han obligat a intervenir Aleix per evitar el gol dels visitants. Però poc ha pogut fer el porter de l’Horta al minut 19. Khalid Noureddine ha rebut una bona assistència des de la línia de fons i amb un xut creuat ha superat Aleix i ha fet el 0 a 1. El gol ha fet reaccionar el conjunt de Juan Camilo.

Ricki ha tingut dues bones ocasions per igualar el partit. Les seves rematades se n’han anat pel sobre el travesser, al minut 31 la primera, i a córner, dos minuts més tard, la segona. Poc abans del descans, Gibert ha vist com el porter del Figueres, Quinti, li ha aturat el xut en dos temps. Amb aquest mínim avantatge dels conjunt gironí s’ha arribat al descans.

L’Horta desaprofitat un bon grapat d’oportunitats

A la segona part, l’Horta ha continuat a la recerca del gol. Ricki, el més incisiu dels hortencs, ha tornat a tenir les millors ocasions. Al minut 54, un xut seu ha sortit vorejant el pal de la porteria dels empordanesos. Ha estat la primera de les moltes ocasions que han tingut els hortencs al llarg de la segona part.

Al minut 77 Vives ha fet lluir el porter per evitar el gol de l’empat. Després d’aquesta ocasió n’hi ha hagut moltes més a peus de Rubén; Ricki, amb un xut al travesser i Otman amb un xut de volea que Quinti ha aturat. Al final, però, cap gol més i els tres punts se n’han anat cap a terres empordaneses.