Ricky Rubio torna a jugar amb el Barça, 13 anys després. Derrota contra el Mònaco
@FCBBasket

Ricky Rubio va viure divendres, 1 de març del 2024, la reestrena com a jugador del Barça 13 anys després d’anar-se’n cap a l’NBA, això sí, sense victòria, ja que els blaugrana van perdre contra el Mònaco (67-77), segona derrota de l’equip de Roger Grimau a l’Eurolliga.

Ricky Rubio, un blaugrana més

(EFE / Redacció) El jugador internacional continua recuperant-se de problemes de salut mental que el 5 d’agost el van obligar a aturar l’activitat professional més de sis mesos. Un període que va acabar 22 de febrer quan el jugador va reaparèixer en la derrota d’Espanya contra Letònia a la fase de classificació per a l’Eurobasket del 2025.

Això sí, el del Masnou encara no havia jugat cap partit amb la samarreta blaugrana en aquesta segona etapa al club. L’espera ha arribat al final. Ha estat en el segon quart del partit que ha enfrontat el Barça contra el Mònaco, quan quedaven 8:43 minuts per acabar el període. Roger Grimau ha decidit posar en pista Ricky en substitució de Rokas Jokubaitis.

L’ovació ha estat ensordidora. El base català ha agafat el control de l’equip i ha repartit joc amb diverses assistències. Ha jugat gairebé cinc minuts continuats amb un rebot i dos punts. Després del descans, Ricky Rubio ha tornat a la pista en el tercer quart quan quedaven 3 minuts i 16 segons i en una de les seves primeres accions ha repartit una assistència a Jabari Parker abans de convertir un 2+1. El masnoví ha començat l’últim període i ha estat substituït quan quedaven 6:45 per al final d’un partit que l’equip de Roger Grimau ha perdut per 67 a 77.