El Barceloneta, amb casquet blanc, s’ha vist sorprès per l’efectivitat i la defensa del Brescia. Els italians, que necessitaven guanyar per seguir tenint opcions de classificar-se per a la final a vuit de la Champions, han marcat diferències des d’un bon inici. Els barcelonins sempre han anat a remolc i en cap moment han trobat la manera de superar la teranyina defensiva del Brescia. De fet, a la primera part només Perrone ha estat capaç de marcar per a l’Atlètic. Al descans s’hi ha arribat amb 2 a 4. El tercer quart ha estat el millor del Barceloneta. Els gols de Munárriz, que n’ha fet dos, i Mallarach han col·locat els barcelonins a només un gol dels italians, per tant, tot quedava obert de cara a l’últim i decisiu quart. Aquí els pals i gairebé la nul·la efectivitat de l’Atlètic en el jugador de més, que només n’ha aprofitat una de deu, han permès la victòria del Brescia. En l’última jornada el Barceloneta, que visita la piscina de l’Olympiakos, líder, lluitarà per mantenir la segona posició a la classificació.