L’Atlètic-Barceloneta no ha pogut superar l’Olympiacos, tot i dominar durant bona part del partit, i ha empatat a 11 en l’enfrontament de la sisena jornada de la fase de grups de la Champions de waterpolo. En el segon partit disputat a la piscina de Sant Sebastià, els de Chus Martín han arribat a guanyar per 10 a 7, però els grecs han aconseguit l’empat i es mantenen com a líders invictes del grup. Els mariners són tercers i sumen quatre victòries, un empat i una derrota.

L’Atlètic-Barceloneta agafa avantatge

L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit superar l’Olympiacos en els dos primers quarts de l’enfrontament. Els de Chus Martín han hagut de capgirar un 1 a 2 favorable als grecs per marxar 3 a 2 al final del primer període gràcies als gols d’Alberto Munárriz, Blai Mallarach i Felipe Perrone. El segon quart ha estat de domini mariner amb protagonisme especial per a Munárriz, que ha fet dos gols més i ha permès que la piscina de Sant Sebastià somiés a derrotar el líder. Al descans, 7 a 4 favorable a l’Atlètic-Barceloneta.

Atlètic-Barceloneta Olympiacós Champions waterpolo

Però l’Olympiacos empata en el tram final

De mica en mica l’Olympiacos ha començat a capgirar la situació i ha estat capaç d’apropar-se en el marcador. El parcial del tercer quart ha estat de 2 a 3 favorable als líders del grup, però tot just començat l’últim període l’Atlètic-Barceloneta ha tingut molt a prop la victòria quan Felipe Perrone ha fet el 10 a 7. A partir d’aquí, un parcial de 0 a 3, amb un penal fallat per Alberto Munárriz inclòs, ha igualat l’enfrontament. Cal destacar el paper resolutiu d’Alexandros Gounas, que ha fet quatre dianes i s’ha convertit en el màxim anotador del partit. Els mariners han fet l’11 a 10 quan només faltava un minut, però en la possessió posterior, l’Olympiacos ha aconseguit fer l’empat a 11 final. Els mariners han tingut 31 segons encara per desfer-lo, però no ho han aconseguit.