El Càmping Bianya Roser va perdre a la pista del Mataró i continua cuer del seu grup de la Lliga EBA de bàsquet. Els barcelonins van perdre per només quatre punts de diferència i es queden amb un balanç de dues victòries i nou derrotes.

Màgia al primer quart, decadència en l’últim

El CB Bianya va sortir molt fort a la Josep Mora i amb un parcial de 19 a 27 va emmudir la pista rival. En el segon quart els locals van reaccionar, però, amb un parcial de 16 a 14, el Roser va anar al descans amb avantatge. A la represa, els del Fort Pienc també van sortir bé i, amb un parcial de 14 a 17, al tercer quart encaraven l’últim amb la convicció de superar un gran rival. Els 18 punts de Raúl Verano i els 16 d’Albert Farfán van fer tremolar la cistella mataronina, però en el darrer quart tot va canviar. Jaume Solé, amb tres triples, i Touré, amb 19 punts, 15 rebots i 31 de valoració, van liderar la remuntada mataronina amb un parcial de 31 a 18 que va enfonsar el Bianya Roser.