Cursa Barcelona en marxa contra el càncer

La Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer arriba a la tercera edició i es disputarà aquest diumenge, 8 de desembre, al Parc del Fòrum. Els que hi participin prendran part en una prova solidària en la lluita contra el càncer. Hi haurà tres distàncies diferents adaptades a tots els nivells amb horaris diferenciats.

Tres distàncies diferents

  • Cursa de 5 km (amb sortida a les 9.30 h)
  • Cursa de 10 km (amb sortida a les 10.15 h)
  • Marxa popular de 2,5 km (amb sortida a les 11.15 h)

Recorreguts

El circuit de 5 km és la base de la cursa i es tracta d’un recorregut relativament pla, però amb pujades i baixades contínues. Aquests desnivells no són gaire elevats, però faran difícil que els corredors puguin dur un ritme de cursa regular. Més aviat hauran d’adaptar-se. En aquest sentit es tracta d’una cursa “divertida” sense gaires aspiracions. No és un circuit, el de la Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer, per fer marca, ni molt menys. Però la majoria de les persones que hi participen ho fan per donar suport a la causa. Per tant, cal prendre-s’ho més com una cursa per gaudir o per fer un entrenament “de qualitat”. Pel que fa al recorregut, la sortida es fa en direcció a l’Hospitalet per fer un gir ràpid en direcció al Port Fòrum, des d’on es tornarà a fer un gir de gairebé 180 graus per continuar al voltant del parc per tornar al lloc de sortida. Per als corredors de la prova de 10 km caldrà repetir el circuit, tot i que a l’arribada hi haurà una connexió que separarà els camins.

mapa cursa barcelona en marxa contra el càncer
@aecc

Inscripció de la Cursa Barcelona en Marxa contra el Càncer

La inscripció es fa mitjançant el lloc web de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) o directament al lloc web de Xip Groc. Els preus varien segons la distància, però a diferència d’altres curses no hi ha recàrrec en cas de no disposar del xip groc de propietat perquè és una prova menys competitiva que d’altres pel seu motiu solidari.

  • Cursa de 5 km i 10 km: 15 euros
  • Marxa de 2,5 km (no competitiva i sense cronometratge): 10 euros