L’Atlètic-Barceloneta ha superat el CW Navarra per 18-2 en el partit de la tercera jornada de la Divisió d’Honor de waterpolo. Els barcelonins, que duien el casquet blanc, compten tots els seus partits com a victòries en aquest inici de Lliga.

Partit sentenciat al primer temps

L’enfrontament ha arrancat amb un contundent parcial local de 6-0 en els primers minuts, marcats per una pressió molt agressiva dels barcelonins. Els navarresos, però, han reaccionat en l’apartat defensiu, i han tancat el primer quart 6 a 1. Els mariners, dirigits per Chus Martín, han dominat el segon període amb uns grans minuts de Milan Aleksic per arribar al descans amb un clar 10 a 1.

La segona meitat, un tràmit

Els barcelonins han mantingut un ritme alt durant tot el tercer quart (15-2), en què Álvaro Granados, anotador de cinc gols, ha estat el gran protagonista. A l’últim temps, tots dos equips han abaixat la intensitat de manera notable, fet que ha propiciat que no s’anotés en els primers sis minuts del quart. El partit finalment ha acabat 18-2. L’Atlètic-Barceloneta no tornarà a la competició fins d’aquí dues setmanes, quan jugarà partit contra el CN Mataró