L’Atlètic-Barceloneta s’ha classificat per a les semifinal de la final a vuit de la Champions League de waterpolo després de guanyar el Jug Dubrovnik per 11 a 9. Els mariners comencen amb bon peu la màxima competició europea. El rival dels mariners a les semifinals serà l’equip amfitrió de la competició el Novi Beograd.

Un primer quart molt igualat

El primer quart ha estat marcat pels penals. Fins a cinc llançaments des dels cinc metres s’han vist en aquest primer període, i dos han estat gol. El primer en marcar ha estat Alberto Munárriz, mentre que Maro Jokovic ha fet l’empat a 1, resultat amb què s’ha acabat el primer quart.

El segon període ha començat com el primer, amb un gol del navarrès Alberto Munárriz. Però, ràpidament, el Jug ha tornat a empatar el partit amb una jugada en superioritat i gol de Matias Biljaka. Aquest segon quart ha estat més golejador que el primer. Els gols de Miguel de Toro, Luke Pavillard i Unai Biel per l’equip d’Elvis Fatovic, i els de Marco Zuvela, Toni Mozara i Konstantinos Kakaris han fet que, al descans, el resultat fos un ajustat empat a 5. Una aturada d’Unai Aguirre ha fet que els mariners no marxessin amb un resultat en contra a la mitja part.

La reacció de l’Atlètic-Barceloneta després del descans

A la represa, Luke Pavillard ha estat l’encarregat de tornar a posar els mariners per davant en el marcador. I després del gol de l’australià han arribat els dos de Felipe Perrone que ha permès a l’Atlètic-Barceloneta obrir un forat de tres gols (8-5) a l’equador del tercer període. A l’últim quart s’ha arribat amb un marcador de 9 a 7, favorable als barcelonins, i amb un Toni Popadic que ha estat immens en el tram final del tercer quart.

L’últim període ha servit perquè l’Atlètic-Barceloneta mantingués la diferència entre els dos i els tres gols i hagi acabat guanyant el partit per 11 a 9 i classificant-se per a una de les semifinals de la Champions League.