El Mediterrani ha perdut el partit de quarts de final de la Copa del Rei contra el Sabadell per 6 a 15. Un primer i segon període dolents dels de Jahzeel Martínez ha condemnat el conjunt de Sants. El Sabadell s’enfrontarà aquest dissabte a les 14 h en semifinals al Terrassa.

El Mediterrani no ha pogut fer res amb el Sabadell

El Mediterrani ha patit des de l’inici amb un jugador del Sabadell, Bernat Sanahuja, que ha estat el protagonista amb tres gols i que ha situat els amfitrions per davant. Álvaro García ha retallat des del punt de penal per al Medi. La resposta del Sabadell també des del punt de penal amb un llançament de Kanstantsin Averka, que ha fet el quart. Lluc Bertran i Gerard Gil n’han fet dos més per als de Can Lloch i han deixat el 1 a 6 en els primers vuit minuts de partit.

El segon quart ha estat de nou per al Sabadell, que ha anat ampliant amb molta facilitat el marcador. Dusan Banicevic, Gonzalo López-Escribano i Francisco Valera han marcat, 1 a 9 per a l’equip del Vallès. Zarko Vasin ha fet el primer gol del Mediterrani de jugada, 2 a 9.

El Sabadell ha seguit sent superior als santsencs en el tercer període. Bernat Sanahuja, amb dos gols, ha situat la diferència favorable per als de Joaquim Colet en nou gols. Axel Corres i Marc Minguell han retallat distància dels santsencs. El tercer quart ha finalitzat amb el resultat de 4 a 11.

El darrer quart ha estat de pur tràmit, amb tres gols més del Sabadell de Gonzalo López-Escribano, Francisco Valera i Dusan Banicevic, i un del Mediterrani de Pol Prat, 5 a 14. Ramiro Veich ha fet el quinzè gol dels de Quim Colet. El jugador de Medi, Donat Galeev, ha marcat el sisè dels de Jahzeel Martínez. Al final, 6 a 15 per al conjunt del Sabadell.