El jugador de l’Espanyol Gonzalo Ávila, més conegut com a “Pipa”, ha atès els mitjans en roda de premsa després del gran partit que va signar contra el Ferencváros hongarès a l’Europa League, en què va fer les dues assistències dels gols blanc-i-blaus. Pipa ha assegurat que per a l’equip era molt important certificar la primera plaça del grup perquè els “ajuda i reforça de cara al partit d’aquest cap de setmana” contra l’Osasuna a l’RCDE Stadium.

Un treballador constant

El jugador s’ha mostrat compromès amb l’equip tot i que explica que “no ha tingut gaires minuts”. Pipa ha afegit que “treballa diàriament per estar preparat per a quan té oportunitats i, en aquest sentit, està molt còmode amb l’ajut dels companys i de l’entrenador”. Quan li han preguntat pel seu joc atrevit i descarat, el jugador ha respost que “si jugues amb por no guanyes res, has de sortir amb la màxima confiança”.

Europa marca el camí

L’Espanyol viu situacions antagòniques a la Lliga i a Europa. Mentre que a l’aventura europea tot són llums i colors, l’ombra a la competició domèstica és cada cop més allargada. El jugador té clar que l’equip ara ha de centrar-se en la Lliga, i s’ha mostrat confiat que “la victòria arribarà tard o d’hora perquè estan fent bé la feina”. En aquest sentit, ha romput una llança a favor del projecte i ha assegurat que “tan bon punt encadenin un parell de resultats positius ho tiraran endavant”.