L’Espanyol no ha pogut sumar cap punt en la visita a l’estadi de Son Malferit, de Palma. Els blanc-i-blaus han perdut per 2 gols a 0 davant l’Atlètic Balears.

Nuha, clau en la derrota blanc-i-blava

El conjunt illenc, que només ha perdut un partit al seu camp, ha aprofitat les ocasions de gol que ha tingut i s’ha quedat amb els tres punts en joc. El primer avís l’ha donat Francesc Fullana amb un xut des de la frontal. L’Espanyol B s’hauria pogut avançar amb una rematada de Campuzano que ha rebutjat Klaus.
Quan semblava que el 0 a 0 seria el resultat de la primera part, ha arribat el gol de l’Atlètic Balears. Samuel ha arribat a la línia de fons i Nuha ha fet l’1 a 0. Un marcador que s’ha ampliat just en començar la segona part. Mala sortida de pilota de l’Espanyol B i Nuha ha aprofitat per fer el 2 a 0.
L’Espanyol ha intentat retallar distàncies, però el marcador no s’ha mogut i els de David Gallego sumen la tercera derrota de la temporada.

Atlètic Balears - RCD Espanyol B (2-0)