El rugbi Poble Nou està disposat a millorar el resultat de la temporada passada i tenen un objectiu clar: quedar, com a mínim, entre els sis primers de la Divisió d’Honor B del rugbi espanyol. L’equip de Richard Hicks té una base més àmplia que la de la temporada passada i un mantra molt clar: anar partit a partit.

Bon inici a la Lliga

El rugbi Poble Nou ha començat la Divisió d’Honor B com un tro, amb dues victòries en dos partits. Uns números als quals volen donar molta continuïtat per arribar al final de la primera volta a les posicions capdavanteres. Per aconseguir-ho, els mariners tenen una base molt àmplia que no es limita només a 20 fitxes, sinó que disposen d’un planter de nivell que fa que puguin fer servir fins a 35 jugadors sense que l’equip ho noti.

Francesc Gómez, capità de l’equip, remarca que el Poble Nou no és un equip que fitxi jugadors, sinó que els incorpora. Dit d’una altra forma, als mariners no els paga ningú; al contrari, paguen per jugar. Tot i això, enguany tenen jugadors com l’italià Leo Bacchi, ex del Barça, o Tomás Palazuelo, un entrenador-jugador que pot aportar-los moltíssima experiència.

Es pot somiar, però hem d’anar partit a partit”
Francesc Gómez, capità del rugbi Poble Nou

El Poble Nou s’emporta el derbi contra el Gòtics

El Poble Nou ha guanyat el partit que l’ha enfrontat al Gòtics en la segona jornada de Lliga. Els mariners han vist com els Gòtics s’avançaven amb un xut de càstig d’Albert Vilajosana. Leonardo Bacchi ha empatat a tres, però ràpidament els del mamut han posat una marxa més. Pierre Comps i Pau Rico, amb un assaig cadascun, han posat en clar avantatge els de la Foixarda amb el 17 a 3. El Poble Nou no ha abaixat els braços i ha retallat la distància fins al 17 a 15 amb el qual s’ha arribat al descans. Els de Richard Hicks han sortit molt millor a la segona part i han capgirat el marcador, en part gràcies a la gran actuació de Francesc Gómez. El capità ha anotat un segon assaig quan faltaven sis minuts i ha sentenciat un matx que ha acabat 17 a 27.