Foto: @visselkobe

Sembla que no se li acaba la pólvora a Andrés Iniesta. El manxec farà les maletes des del Japó i podria arrencar un nou repte a l’Inter de Miami. Allà es trobaria amb vells coneguts com Leo Messi i Sergio Busquets. Es tornaria a agrupar així, un equip de somni que fa recordar les belles etapes del Barça, aquest cop, canviant el blaugrana pel rosa i Barcelona per Miami.

Iniesta, Messi, Busquets i algun més, junts a Miami

Andrés Iniesta va refusar l’oferta de renovació que li va oferir el Vissel Kobe, acomiadant així, als seus 39 anys, una etapa de sis anys al club nipó. Ara podria emprendre el vol a una lliga en auge i es tornaria a retrobar amb les figures que van formar aquell “dream team” amb Pep Guardiola al capdavant, com són Leo Messi i Sergio Busquets (en espera de possibles pròximes arribades). Tot i això, el de Fuentealbilla no entraria com a “jugador franquícia” dins de l’equip del Tata Martino, ja que només es poden tenir tres jugadors que sobrepassin el límit salarial. Aquests llocs ara mateix estan coberts per Messi, Busquets i el veneçolà, Josef Martínez.

David Beckham, president de l’equip americà, està en espera de poder engrandir aquest “Barça dream team remember” amb les arribades de Jordi Alba i Luis Suárez.